Abonnementen en smartphones

Wilt u graag een abonnement afsluiten of verlengen van een smartphone? Of bent u toe aan een nieuwe smartphone? Bij Castle Telecom bent u dan aan het juiste adres. Hier hebben ze een ruime keus aan abonnementen van verschillende providers, bijvoorbeeld een abonnement Vodafone. Ook kunt u hier terecht voor Sim Only abonnementen of losse toestellen.

Castle Telecom

Castle Telecom heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de Telecom branche. Castle Telecom is een betrouwbaar partner als het gaat om abonnementen met smartphone, de nieuwste smartphones, het verlengen van abonnementen en Sim Only abonnementen. Neemt u bijvoorbeeld een abonnement van T-Mobile, dan heeft u ook nog de keuze om zelf een abonnement samen te stellen. Bellen van 90 minuten per maand tot een onbeperkt aantal minuten, en tot 5000 MB aan databundel. Wilt u onbeperkt bellen en sms’en en vervangende toestel service? Geen probleem, bij Castle Telecom is alles mogelijk

 

Samsung Galaxy S5 Prime

Wilt u de Samsung Galaxy S5 Prime kopen? Ga dan naar de Castle Telecom. Het beeldscherm van de Samsung Galaxy S5 is met een diagonaal van 5,1 inch al niet verkeerd. Met de S5 Prime doet fabrikant Samsung hier nog een schepje bovenop. De Prime beschikt over een scherm van maar liefst 5,2 inch. De resolutie bedraagt 2560 x 1440 pixels. De Samsung Galaxy S5 Prime is dus zeker een verstandige keuze.