Dol op natuursteen vensterbanken?

Natuursteen vensterbanken geven een mooie afwerking en geeft een woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand direct een luxe uitstraling. U kunt bij de firma totaaltegel vensterbanken krijgen in diverse donkere en lichte kleuren. De vensterbanken kunnen tot 220 cm uit slechts één stuk gemaakt worden. Bij de firma totaaltegel kunt u terecht voor vensterbanken in de materialen graniet, marmer, hardsteen, composiet, leisteen en basalt. Iedere soort materiaal kan op maat gemaakt worden. Bent u benieuwd naar meer informatie over de natuursteen vensterbanken? Lees dan gerust even verder in dit blog om daar achter te komen, u kunt uiteraard ook direct naar de website van totaaltegel surfen. 

Op maat gemaakt

Het prettige aan de firma totaaltegel is dat een vensterbank hier op maat gemaakt worden. De vensterbanken worden gezaagd uit plaatwerk met een maximale lengte van 220 cm. Het hangt af van de natuursteensoort hoe groot de breedte/ diepte van de vensterbank wordt. Meestal is een vensterbank twee tot drie centimeter dik. Echter staat een goede afwerking van het product altijd voorop voor totaaltegel. Dit vinden ze erg belangrijk omdat een slordige afwerking een ander soort uitstraling geeft aan een woning of bedrijfspand.

Kijk online of in showroom

Wilt u meer te weten komen over de producten van totaaltegel of wilt u de producten bekijken? Ga dan naar de website of kom eens langs in de showroom.