Een kachel kopen doet u via de Haardenexpert

Wilt u een kachel kopen? Bijvoorbeeld omdat uw oude kapot is, of omdat uw eigen gebouwde huis eindelijk af is? Dan helpt de Haardenexpert u graag verder. Wij zijn een landelijke werkende haardenspeciaalzaak. We hebben een grote en luxe ingerichte showroom met de nieuwste modellen aan gaskachels, elektrische haarden, houtkachels, speksteenkachels, schouwen en haardplateaus. Voor een nieuwe kachel gaat u dus gewoon naar de Haardenexpert! Lees snel verder voor meer informatie ..

De vele voordelen van de Haardenexpert op een rij

Wanneer u een kachel via de Haardenexpert besluit te kopen geniet u van vele voordelen. Zo krijgt u bij ons standaard twee jaar garantie! Dat is wel zo prettig. En bent u echt op zoek naar een maatwerk kachel? Ook dat is geen enkel probleem voor ons, wij praten graag met u over de mogelijkheden. Wij zorgen ook voor een vakkundige installatie van uw kachel: waar dan ook in Nederland. Ga voor meer voordelen naar onze website.

Alle informatie op de website te vinden

Wilt u meer informatie over onze kachels? Of wilt u meer te weten komen over de Haardenexpert? Ga dan snel naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Of wilt u simpelweg gewoon wat advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft!