Verwenweekend bij Thermen Holiday

Ben jij dit jaar aan de beurt voor het organiseren van het jaarlijkse vriendinnenweekend? Dat is een lastige klus, want wat is nou leuk voor iedereen? Waar je misschien nog niet aan hebt gedacht is een verwenweekend bij Thermen Holiday. Je gaat met al je vriendinnen een weekendje naar één van de prachtige resorts van Thermen Holiday. Overdag bezoek je de sauna en krijg je bijvoorbeeld een heerlijke professionele gezichtsbehandeling. Daarna ga je met z’n allen gezellig overnachten in één van de viersterrenhotels.

Thermen Holiday

Thermen is al meer dan tien jaar een begrip in Nederland en heeft diverse wellness mogelijkheden. Thermen Holiday is 364 dagen per jaar geopend, van 10:00 uur in de ochtend tot 23:30 uur ’s avonds. Ook heeft iedere locatie een heerlijk restaurant, waar verse sappen, heerlijke lunchgerechten en uitgebreide diners worden bereid.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en het assortiment van Thermen Holiday? Ga dan snel naar de website. Wilt u een verwenweekend boeken? Ook dit kan via de website. Misschien wil je wel een dagje cadeau doen aan één van je vriendinnen, dit kan natuurlijk ook. Met de nationale saunabon kun je bijvoorbeeld terecht bij één van de Thermen Holiday resorts.